Ankieta dot. stosowania algorytmicznego zarządzania w miejscu pracy.

e6febb48-ece9-4f8f-b09b-b83d1a4d6c8d
Koleżanki i Koledzy,

Poniżej prośba do Was o wypełnienie ankiety, a precyzując do tych z Was którzy interesują się i choć trochę znają problematykę Sztucznej Inteligencji.

LINK DO ANKIETY

Termin do 31.01.2022!

Poniżej, krótkie podsumowanie tego, o co tu chodzi skierowane do nas z UNI Europa.

Chcielibyśmy rozpocząć rok 2022 nowymi działaniami w temacie Sztucznej Inteligencji i rokowań zbiorowych, kontynuując w ten sposób dobrą robotę na ten temat, która została już dokonana w ostatnim roku.

Konkretnie, chcielibyśmy zebrać informacje na temat Waszych doświadczeń i opinii dotyczących stosowania algorytmicznego zarządzania w miejscu pracy. Mówiono nam często, że potrzeba nam więcej przykładów stosowania AI w miejscu pracy, w jaki sposób wpływa ona na codzienne życie pracowników i na ile związki zawodowe wypracowały już odpowiedzi na wyzwanie związane ze stosowaniem zarządzania algorytmicznego oraz Sztucznej inteligencji w ogólności.

Razem z Fundacją Friedricha Eberta, przygotowaliśmy ankietę skierowaną do pracowników zatrudnionych we wszystkich sektorach UNI Europa.

Pozdrawiamy.